fbpx
VERZENDING BINNEN 1 TOT 2 WERKDAGEN                                                                     GRATIS VERZENDING VANAF 75 EURO                                                         

Over ons

Leuk dat je hier bent 🙂 Wij zijn de gezichten achter Noa May, Patty en Cynthia. Beiden een enorme passie voor interieur en styling, altijd bezig met verbouwen of verhuizen én allebei al jaren gedroomd van een eigen bedrijf. Toen de kans van ons leven voorbijkwam, hebben we geen seconde getwijfeld en zijn we er 100% voor gegaan. We hebben alles-op-alles gezet om deze langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan. En met succes! Want sinds 1 augustus 2022 zijn wij de trotse eigenaresses van Noa May.  

WE HEBBEN GEKOZEN VOOR ONZE DROOM

We kennen elkaar ruim 15 jaar. Naast het delen van lief en leed staat onze vriendschap al vanaf het begin in het teken van onze gezamenlijke passie; interieur. Afgelopen jaren bezochten we samen de leukste interieurwinkels- en beurzen. En iedere keer als we bij elkaar thuiskomen, weten we van elkaar dat er zeker weer iets nieuws te vinden is, iets is verschoven of een kleine (of grote ;-)) verbouwing is opgestart. Want stilzitten kunnen we niet. Dus ook thuis blijft het bij ons altijd een creatieve uitspatting, waar we goed ons ei in kwijt kunnen


EN ONS HART LATEN SPREKEN

Toen we onze familie en vrienden vertelden over dit geweldige avontuur, kregen we de ene na de andere lieve reactie. Dit past echt bij jullie hoorden we vanuit alle hoeken en gaten en zo voelt het ook précies voor ons! We hebben geluisterd naar ons gevoel en ons hart laten spreken. Dit was dé uitdaging waar we heel vaak over hebben gefantaseerd. Uiteraard zullen we gaandeweg nog voldoende uitdagingen tegenkomen, dat is zeker. Maar die gaan we met plezier aan! 

OVER NOA MAY

Bij Noa May vind je mooie, duurzame producten uit o.a. Indonesië, Marokko, Hongarije en Egypte. We bezoeken deze landen ook zelf, omdat we juist hier de meerwaarde van zien. Naar ons idee is er namelijk geen betere manier om de mensen daar te leren kennen. Daarnaast zien we dan met eigen ogen dat de producten die te koop zijn bij Noa May door echte ambachtslieden worden gemaakt. Mooier kan niet, toch? En nog belangrijker; door deze reizen doen we inspiratie op, en hebben we de mogelijkheid om in samenwerking met de lokale bevolking, unieke producten te laten maken. Die vervolgens terug te vinden zijn in onze webshop en showroom in Barendrecht.

06July2022_1486


OVER PATTY

Afgelopen 10 jaar werkte ik bij YoungCapital, bol.com en PR-bureau 2twintig in diverse marketing, communicatie- en PR-rollen. Mooie ervaringen die goed van pas komen! Ik woon samen met mijn man Rogier en onze lieve kids Luen (drie) en Julie (11 maanden) in Ridderkerk, net naast Rotterdam. Naast verbouwen, verhuizen en inrichten houd ik heel erg van lekker eten en wandel ik graag over het strand. De wereld ontdekken – samen met mijn gezin – staat hoog op mijn verlanglijstje.

 

Wil je meer over mij te weten komen? Klik dan hier.

OVER CYNTHIA

Waar ik veel ervaring hebt met inkopen over heel de wereld, is dit altijd in een totaal andere branche geweest. Ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt in de groente en fruit, wat een zeer uitdagende en dynamische omgeving is. Nu ik mijn passie en ervaring samen kan brengen, kan dit alleen maar zorgen voor een nog groter succes. Met meubels schuiven of zoeken naar unieke items is iets waar ik me altijd uren mee kan vermaken. En vind het mooi als een product een eigen verhaal heeft. Daarnaast ben ik moeder van twee hele ondeugende zoons Iven (zes) en Noan (drie). En woon ik samen met mijn man in Barendrecht. Verder kook ik heel graag, en genieten we altijd graag van lekker eten en drinken, met vriend en familie of het gezin. 

Benieuwd naar meer? Klik dan hier.

06July2022_1517

Scroll naar top