fbpx
15% discount - use 'december15' at checkout                                                                     Free shipping on NL orders above €75,-                                                               Ordered before 16h = send within the next day                                                                     European shipping                                                                                    Visit our showroom near Rotterdam                                                                                   

Over ons

NET EEN BEETJE ANDERS
DAN ANDERS…

Regelmatig vragen mensen mij: “Goh, hoe ben je eigenlijk met Noa May begonnen?” Nou, om heel eerlijk te zijn was dat best even zoeken! Een echte studiebol ben ik namelijk nooit geweest en hoewel ik met veel plezier bij een herenmodezaak in Barendrecht werkte, begreep ik vrij snel dat ik meer moest doen met mijn gevoel voor stijl en inrichting én mijn passie voor ondernemen.

IK BESLOOT DE SPRONG IN HET DIEPE TE WAGEN EN ER VOOR DE VOLLE 100% VOOR TE GAAN.

Aangemoedigd door familie en vrienden heb ik toen de stoute schoenen aangetrokken. Eerst een naam… Jeetje, dat was zo makkelijk nog niet! Uiteindelijk besloot ik de naam voor mijn bedrijf te koppelen aan de naam van mijn zusje en zo werd Noa May geboren. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen seconde spijt van gehad. En ja, stijlgevoel en mooie dingen verzinnen is één, maar de inkoop organiseren en unieke producten in je showroom krijgen vanuit andere werelddelen is een tweede… Misschien wel mijn grootste uitdaging! Maar, inmiddels snap ik dat de hoofdpijn en het avontuur die hiermee gepaard gaan er gewoon bij horen.

thumbnail_DSC04623
Bij Noa May vind je mooie, duurzame producten uit o.a. Indonesië, Marokko, Hongarije en Egypte. Wist je dat ik deze landen heel bewust zelf bezoek? Naar mijn idee is er namelijk geen betere manier om de mensen daar te leren kennen. Daarnaast zie ik met mijn eigen ogen dat de producten die te koop zijn bij Noa May door echte ambachtslieden worden gemaakt. Mooier kan niet, toch?
Waar ik ook heen vlieg, mijn reizen inspireren mij. Zo ontwerp ik, in samenwerking met de lokale bevolking, regelmatig unieke producten die vervolgens terug te vinden zijn in de webshop en de showroom in Barendrecht!
Scroll naar top