IAMAUREEN_-22 - kopie
NOAMAYxbyMuk1
IAMAUREEN_-30 - kopie

Showroom

Wil je graag persoonlijk advies en de producten in het echt bekijken en ervaren? Naast onze persoonlijke online service is het ook mogelijk om onze showroom in Barendrecht te bezoeken. Wij hebben 300 m2 vol staan met mooie en leuke items om te ontdekken. De mix van Marokkaans, Scandinavisch en Etnisch is verrassend en verleidt tot nieuwe, verfrissende combinaties.

De showroom van Noa May is in principe geopend op vrijdag van 12.00 uur tot 15.00 uur en zaterdag van 10:00 tot 15:00, deze liggen echter niet vast en kunnen daarom afwijken. Voor actuele openingstijden volg ons op Instagram en of facebook of neem contact met ons op. Wil je een keertje buiten deze tijden onze showroom bezoeken? Geen probleem, wij denken graag met je mee. Het enige wat je dan hoeft te doen is vooraf even contact met ons opnemen en dan kijken we met alle liefde naar de mogelijkheden.

Kom je van wat verder? Maak er een dagje van! Barendrecht ligt ideaal gesitueerd tussen Rotterdam en Dordrecht en is perfect te combineren met andere uitstapjes op nog geen 10 minuten afstand.

IAMAUREEN_-25

Sinds kort hebben wij ook een kidscollectie en deze is natuurlijk ook te bezichtigen in onze showroom! Wat is er nu leuker dan een heerlijk eigen plekje creëren voor je zoontje of dochtertje? Met onze handgemaakte collectie heb je de leukste decoratie voor de kinderkamer.

Laat je inspireren in onze showroom.

Tot snel!

Noamay200219-highres-byMuk-29
kids collectie
Noamay200219-highres-byMuk-33
Sluit Menu
×

Winkelmand