fbpx
15% discount - use 'december15' at checkout                                                                     Free shipping on NL orders above €75,-                                                               Ordered before 16h = send within the next day                                                                     European shipping                                                                                    Visit our showroom near Rotterdam                                                                                   
noamaycollectiemarokko0820-highres-82
noamaycollectiemarokko0820-highres-68
noamaycollectiemarokko0820-highres-95

Wil je graag persoonlijk advies en de producten in het echt bekijken en ervaren? Naast onze persoonlijke online service is het ook mogelijk om onze showroom in Barendrecht te bezoeken. Wij hebben 300 m2 vol staan met mooie en leuke items om te ontdekken. De mix van Marokkaans, Scandinavisch en Etnisch is verrassend en verleidt tot nieuwe, verfrissende combinaties.

De showroom van Noa May is geopend op donderdag t/m zaterdag van 10:00 – 15:00

Loop gezellig binnen!

Volg ons op Instagram, facebook of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Kom je van wat verder? Maak er een dagje van! Barendrecht ligt ideaal gesitueerd tussen Rotterdam en Dordrecht en is perfect te combineren met andere uitstapjes op nog geen 10 minuten afstand.

Laat je inspireren in onze showroom.

Tot snel!

Oosteinde 7A, BARENDRECHT

noamaycollectiemarokko0820-highres-90
noamaycollectiemarokko0820-highres-102
noamaycollectiemarokko0820-highres-57
Scroll naar top