fbpx
15% discount - use 'december15' at checkout                                                                     Free shipping on NL orders above €75,-                                                               Ordered before 16h = send within the next day                                                                     European shipping                                                                                    Visit our showroom near Rotterdam                                                                                   

De leukste tips voor Marrakech

EL FENN

Éen van de mooiste riads van Marrakech! Het riad is van Vanessa Branson en Howell James en het ligt op een paar minuten lopen van het beroemde Djema el Fna plein.
Voor een overnachting moet je even wat dieper in de buidel tasten, maar ze hebben ook een heerlijk restaurant en dat is zeker een bezoekje waard.

Derb Moulay Abdullah Ben Hezzian, 2, Marrakesh 40000, Marokko

CAFÉ LITTÉTAIRE DAR CHERIFA

Voor ons de ideale plek om even tot rust te komen met een kop koffie. De oosterse keuken van dit riad is ook een feestje met alle verse ingrediënten van de lokale markt.

8 Derb Chorfa Lakbir، Marrakesh 40000, Marokko


RIAD NUMA

Ons favoriete riad is toch wel Numa. De Italiaanse eigenaren hebben dit riad zelf ingericht en het is een plaatje geworden. De lokatie is perfect, op steenworp afstand van al het moois.

37 Derb Aarjan, Rahba Lakdima, Marrakesh 40000, Marokko

LE JARDIN

Midden in de medina ligt Le Jardin. Een prachtige tuin waar je terecht kunt voor lunch/diner. Op het menu gerechten van over de hele wereld, allemaal met een Marokkaanse twist. 

32 Souk Jeld Sidi Abdelaziz, Marrakesh 40000, Marokko

RESTAURANT NOMAD

Op een steenworp afstand van riad Numa vindt je het populaire restaurant Nomad. Ze hebben verschillende verdiepingen, zoek een plekje rond de bar waar de meeste tafeltjes in de schaduw zijn, of je ga nog een verdieping hoger en neem een tafeltje in het zonnetje. Met een heerlijk uitzicht over de Souks en Places des Épices heb je genoeg te zien.

1 Derb Aarjane, Medina، Marrakesh 40000, Marokko

Scroll naar top